Ресторанній індустрії – сучасні фахівці

Для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» групи ТХ-321 було проведено заняття-екскурсію з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» до ресторанного комплексу «Столиця».

Для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» групи ТХ-321 було проведено заняття-екскурсію з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» до ресторанного комплексу «Столиця».

1«Столиця» – це єдиний  у Харкові етнічний  український ресторан-  музей, всі елементи  інтер’єру якого – експонати з часів козацько-гетьманської України.

Хостес-екскурсовод Аравік ознайомила студентів із історією залів: «Підкова», «Козацький кош», «Гетьманівський», «Оружейний», «Банкетний зал Столиця», з організацією виробництва виробничих приміщень, елементами проектування ресторану.

53

Хостес Аравік гостинно знайомить наших студентів із рестораном

Студенти почерпнули нових знань та досвіду, які зможуть застосувати в подальшій професійній діяльності. Юлія Здоровцова: «Ми побачили поєднання сучасності з українськими традиціями в кулінарії, вразило приготування страв в українській печі та меню з різноманітними національними стравами. Такі заняття надають допомогу при виборі майбутнього місця працевлаштування».

24

 

Тетяна Анатоліївна Кудайнетова,
викладач циклової комісії харчових технологій та ресторанного бізнесу

 

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.