Привітання від випускника спеціальності «Харчові технології»

Вітаю вас, шановні першокурсники!

Мене звати Скрябін Даніїл, я — випускник 2016-го року. Зараз я навчаюсь в кулінарній школі Ектора Хіменеса Браво м. Києва та є студентом Полтавського університету економіки і торгівлі.

Я дуже сподіваюсь, що ви обрали свою спеціальність за покликанням. Адже, якщо ви робите те, що любите, якщо отримуєте задоволення від цього — ви будете дуже  щасливими людьми.

dsc 1012

 Тим, хто хоче працювати, хто мріє бути професіоналом своєї справи – я бажаю успіху. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, прагніть до вершин кулінарного Олімпу.

gwdolc3wf6q  zzkc0gnrdc0

Вивчайте українську, європейські кухні та  приділяйте увагу елементам декорування страв, бо інколи звичайна страва може заграти барвами і стати шедевром, якщо її правильно презентувати. Не треба забувати про смак, бо ваші гості хочуть отримати задоволення та насолоду.

 

Бажаю успіхів!

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.