Програма проведення тижня спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа»

З 12.02.2018 до 16.02.2018 у коледжі відбудуться заходи в рамках тижня спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа», що традиційно проходять під девізом «Навчись бути кращим змолоду».

Коли?                                     Що? Де?
12.02.18  11:00

«Збирайся народ, заводь хоровод
масляну святкувати, зиму проводжати!
Будуть танці, будуть співи
та й млинці усім на диво!»
Флеш-моб «Масляну зустрічаємо,
зиму проводжаємо»

Спортивна
зала
13.02.18  11:20

«Гуляй масляна, як треба,
не забудемо ми тебе,
і млинці твої гречані,
і вареники в сметані»
Виставка-продаж
«Млинцями столи вистеляли»

Рекреація біля актового залу
14.02.18  10:00

«Головна мета ресторатора –
зробити людину щасливою»
Круглий стіл для студентів II курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Каб.№38
14.02.18  11:50

«Знати про їжу людина повинна не менше, ніж про математику або про рідну мову»
Круглий стіл для студентів II курсу спеціальності «Харчові технології»

Каб.№38
15.02.18  12:00

«Хто я – офіціант  чи подавальник?»
Конкурс офіціантів «Ресторатор – 2018»
серед груп III курсу спеціальності
«Готельно-ресторанна справа»

Актова зала
16.02.18  12:00

«Якщо професія стає способом життя,
то вона перетворюється на мистецтво»
Посвята в спеціальність «Крок до майстерності» для студентів II курсу спеціальності
«Харчові технології»

Актова зала
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.