Якщо професія
стає способом життя,
вона перетворюється
на мистецтво.
Голова циклової комісії – Кащавцева Лариса Георгіївна, викладач вищої категорії, викладач-методист
Електронна адреса: Larisssa2707@gmail.com
Напрямки роботи циклової комісії:
- Підвищення педагогічної компетентності, майстерності та творчості викладачів.
- Якісне проведення різних видів занять з використанням інновацій.
- Організація індивідуальної та самостійної роботи студентів.
- Практична підготовка майбутніх фахівців, яка є першою сходинкою для подальшого успішного працевлаштування.
Циклова комісія є флагманом у підготовці фахівців ресторанної індустрії, впроваджує різноманітні сучасні форми навчання.
Студентські форуми та наукові пікники з інноваційних технологій приготування страв та кондитерських виробів, сучасних методів обслуговування
Кулінарні квести – складова лабораторно-практичного навчання в коледжі
В лабораторії спецтехнології коледжу:
тимбілдінги та зустрічі з знаними працівниками закладів ресторанного госопдарства
Ключ до успіху — в інноваціях, які демонструють студенти на лабораторних заняттях
Майстер-клас від переможиці телевезійного кулінарного шоу «Майстер-шеф. Підлітки» Анастасії Кобеляцької
Формула успіху в ресторанній справі – система практичних занять та
тренінг-семінарів
Кулінарні майстер-класи для майбутніх абітурієнтів – складова частина підготовки майбутнього студента.