Циклова комісія харчових технологій та ресторанного бізнесу

Якщо професія
стає способом життя,
вона перетворюється
на мистецтво.


Голова циклової комісії – Кащавцева Лариса Георгіївна, викладач вищої категорії, викладач-методист

Електронна адреса: Larisssa2707@gmail.com

Напрямки роботи циклової комісії:

  1. Підвищення педагогічної компетентності, майстерності та творчості викладачів.
  2. Якісне проведення різних видів занять з використанням інновацій.
  3. Організація індивідуальної та самостійної  роботи  студентів.
  4. Практична підготовка майбутніх фахівців, яка є першою сходинкою для подальшого успішного працевлаштування.

Циклова комісія є флагманом у підготовці фахівців  ресторанної   індустрії, впроваджує різноманітні сучасні форми навчання.

Студентські форуми з інноваційних технологій приготування страв та кондитерських виробів,
сучасних методів обслуговування

Кулінарні квести – складова лабораторно-практичного навчання в коледжі

В лабораторії спецтехнології коледжу:
майстер-класу від випускниці, а нині шеф-кухаря тратторії «Da-Marko»

Ключ до успіху — в інноваціях, які демонструють студенти на лабораторних заняттях

Студенти демонструють  професійну  майстерність при проведенні тижня спеціаліста
«Навчись бути кращим змолоду»

 Формула успіху в ресторанній справі – система практичних занять у тренінг-барі коледжу

Циклова комісія організовує для студентів заняття у реаліях виробничого середовища:

У Львівській майстерні шоколаду

В етнічному ресторані-музеї «Столиця»

 

 

 

Сохранить

Комментарии запрещены.