Фінал студентського конкурсу на кращу авторську екскурсію «Відкриваймо Харківщину»

23 травня 2019 року студентки ХКТЕК здобули перемогу у фіналі конкурсу на кращу авторську екскурсію «Відкриваймо Харківщину», отримавши бзцінний досвід для  майбутньої успішної кар’єри у сфері туризму. Читати далі

ХVІ науково-практична конференція студентів ЗВО Укоопспілки

 width=

21 травня 2019 у Полтавському університету економіки та торгівлі (ПУЕТ) пройшла шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти споживчої кооперації України «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства».

Читати далі

Пам’ять серця, чуєш, не згасай!


День Перемоги — знаменне свято, яке є символом миру, високого патріотизму, незламного прагнення до свободи та незалежності нашої держави. Цей день для всіх нас – живе джерело глибокої людської шани до тих, хто боронив рідну землю ціною власного життя. Так важливо вкласти в юні душі сьогоднішніх п’ятнадцятилітніх незгасиму пам’ять про тих, кому ми завдячуємо мирним життям. Вдячність і шану героям минулої війни і нинішньої… Читати далі

ХКТЕК на науково-технічній виставці

17-18 кітня 2019 студенти Харківського кооперативного торгово-економічного коледжу взяли участь у науково-технічній виставці,  яка відбувалася при Харківському державному автотранспортному коледжі.

Читати далі

Перемога у фіналі Міжнародного конкурсу ім. Тараса Шевченка

Студентка ХКТЕК Карайченцева Валерія стала переможницею фінального етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

Читати далі

Тиждень фахівців циклової комісії економіки та ІТ

8 по 12 квітня в Харківському кооперативному проходив Тиждень фахівців циклової комісії економіки та інформаційних технологій «Вчимось будувати майбутнє зараз».

Читати далі

Фасилітація – провідна форма активного освітнього процесу


Здійснення підготовки висококваліфікованого фахівця вимагає умілого використання різноманітних форм організації освітнього процесу. На цикловій комісії харчових технологій та ресторанного бізнесу розглядають навчання як взаємодію викладача, студента та практичного працівника, у процесі якої краще засвоюються знання та відпрацьовуються практичні навички.

Читати далі