Підготовчі курси: акваторія успіху


У Харківському кооперативному торгово-економічному коледжі  почали роботу підготовчі курси.
Слухачі групи СК-1  вирушили в пізнавальну подорож акваторією, яка неодмінно приведе їх до успіху.  Отож, цікавих вам суботніх  маршрутів!

 

 

Нагадуємо:
заняття на підготовчих курсах
відбуваються щосуботи з 8-30 до 13-10.

Триває набір слухачів.
Не зволікайте, телефонуйте за номерами
731-54-49
050-02-88-528

День нашої писемності

Харківський кооперативний відсвяткував День української писемності й мови чудовою постановкою «Наталки Полтавки» Івана Котляревського — п’єси, що поклала початок українському слову в драматургії. Це вже третя наша вистава за цією п’єсою, і щоразу  актори, учасники клубу «Оберіг», вражають глядачів справжньою майстерністю, артистизмом і щирістю.
Читати далі

Радіодиктант національної єдності

8 листопада  студенти й викладачі Харківського кооперативного разом з усіма українцями написали диктант національної єдності, перевіривши свою правописну вправність і відчувши справжнє єднання навколо його величності  рідного слова.

Читати далі

Екскурсія в Дніпро: мандри з професійним підтекстом

Просто мандрувати – це нудно.
А от мандрувати з метою – це захопливо й корисно.
С. Шрайвер

2-3 листопада 2019 р. збірна група студентів 2 і 3 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом викладачів  Кубло Н.В. та Моренко О.Ю. з екскурсійною поїздкою відвідали місто Дніпро. Екскурсія була присвячена знайомству з містом, його культурними та історичними місцями, а також з вивченням діяльності закладів ресторанного господарства та готельного бізнесу. Читати далі

     Яскрава хвиля – 2019

31 жовтня в нашому коледжі відбувся концертний дебют першокурсників «Яскрава хвиля – 2019». У цьому фестивалі  взяли участь усі групи першого курсу, показали свої таланти та довели, що студенти нового набору сміливі, активні та, безумовно, творчо обдаровані. Читати далі

Запалали нові зірки кулінарного мистецтва

Цього року жовтень для Харківського кооперативного торгово-економічного коледжу став по-справжньому щедрим: студенти спеціальності «Харчові технології»  здобули почесну нагороду – бронзову медаль BestCulinarySchool-2019 у номінації «Краща кулінарна школа року (юніори)» на 6-му Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest-2019», що проходив з 22 по 24 жовтня на Буковині. Читати далі