Єднання заради незалежності

22 січня – подвійне свято для українців: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель.

105 років тому – 22 січня 1918 року – Українська Народна Республіка проголосила незалежність і боролася за право бути «самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу». Читати далі

Досягнення наших студентів

Практика та робота за кордоном для студентів Харківського кооперативного торгово-економічного фахового коледжу – це реальність! Це не тільки можливість продемонструвати свої уміння та навички, а й навчитися новому, корисному та цікавому. Студентка групи Т-406 Тимохіна Анна-Марія розповідає про свій досвід роботи у Німеччині. Читати далі

Практика – перший крок до професійного зростання

10 січня на цикловій комісії  Харчових технологій та ресторанного бізнесу відбулась  студентська конференція – форум серед  студентів IV курсу спеціальності  Харчові технології. Читати далі

Успіху досягають наполегливі та працелюбні

Державний кваліфікаційний іспит на здобуття робітничих професій «Кухар», «Кондитер»

26-27 грудня на цикловій комісії харчових технологій та ресторанного бізнесу вирував справжнісінький ярмарок  кулінарних страв та кондитерських виробів. Читати далі

Усім іноді треба трошки натхнення…

Під цим лозунгом, студенти групи ГРС-329 разом з викладачем Кубло Н.В. в рамках вивчення дисципліни «Організація обслуговування» пройшли спеціальний онлайн-курс «Ми відкриті» від компанії Coca-Cola та студії онлайн-освіти EdEra. Читати далі

Майбутнє починається сьогодні, а не завтра…

15  грудня 2022 року відбувся онлайн-захист курсових робіт студентів 3 курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа групи ГРС-329, спілкування відбувалося за допомогою веб-сервісу Zoom. Читати далі

Вступ до фаху. Мрії. Сподівання. Можливості

У групі ТХ- 234 відбувся залік з дисципліни Вступ до фаху в форматі презентованих студентами робіт на тему  «Ресторан моєї мрії. Як я бачу себе в у майбутній спеціальності».

Читати далі

Навчись бути кращим змолоду

І знову в рамках проєкту «Навчись бути кращим змолоду» в розділі «Знайомтесь. Це ми» циклова комісія Харчових технологій та ресторанного бізнесу розповідає про своїх студентів.

Гостем сьогодення стала ст.гр.ТХ-432а  спеціальності Харчові технології Козина Дарина.

Реалії життя привели Дарину до Німеччини. І ось її історія. Читати далі