Наш коледж – старт до життєвих звершень!
Минали часи, проводились реформи, і освіта завжди реагувала на вимоги часу. Коледж успішно здійснює якісну підготовку фахівців за сучасними затребуваними спеціальностями. За роки своєї діяльності випустили майже 30 тисяч фахівців.
І ми по праву пишаємось кожним з цієї когорти випускників.
Сьогодні студенти коледжу реалізують свої мрії, навчаючись за спеціальностями:
071 Облік і оподаткування
Кваліфікація фаховий молодший бакалавр з обліку і оподаткування
Бухгалтер – одна з престижних та найчисельніших спеціальностей. Це і не дивно: жодне підприємство не функціонує без ведення бухгалтерського обліку. А бухгалтерський облік – це не лише універсальна мова бізнесу, а й мистецтво, вся краса якого розкривається тільки спеціалісту. Саме бухгалтер – сумлінний читач законодавчих актів, стандартів бухгалтерського обліку, економіст-аналітик, він же – психолог, дипломат.
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Кваліфікація фаховий молодший бакалавр з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку
Фінансисти та банкіри здавна складають еліту суспільства. Недарма рейтинг цієї спеціальності протягом багатьох років залишається незмінно високим.
Детальніше про спеціальність>>
076 Підприємництво та торгівля
Освітньо-професійна програма «Товарознавство в митній справі»
Кваліфікація фаховий молодший бакалавр з підприємництва та торгівлі
Фахівець з митної справи – ключова фігура в підприємствах торгівлі, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, у сферах посередницьких послуг, на митницях.
241 Готельно-ресторанна справа
Кваліфікація фаховий молодший бакалавр з готельно-ресторанної справи
Ресторанний бізнес – це особливе мистецтво, і лише справжній професіонал досягне у ньому успіху.
242 Туризм і рекреація
Кваліфікація фаховий молодший бакалавр з туризму та рекреації
Туризм сьогодні є однією з найперспективніших та найдинамічніших галузей економіки. За думкою спеціалістів, туристичний бізнес, що пов’язаний з роботою готелів, авіаліній, турагенств, закладів харчування та інших служб, орієнтованих на подорожуючих, є «найбільшим роботодавцем у світі».
181 Харчові технології
Кваліфікація фаховий молодший бакалавр з харчових технологій
Технік-технолог з технології харчування – висококласний фахівець індустрії гостинності. Технолог знає все про наукові основи правильного харчування, про закони і правила кулінарного мистецтва, про гостинність і культуру обслуговування. З простих інгредієнтів може створити прекрасну смакову й естетичну композицію, здатну подарувати задоволення найвимогливішому гурману.