Циклова комісія підприємництва та туризму

Голова циклової комісії:
Болотська Наталія Федорівна –
викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист

Викладацький склад циклової комісії

Головні завдання:

  • інтеграція теоретично-практичної підготовки фахівців в їх реальну професійну діяльність;
  • пошук і впровадження в освітній процес науково-обґрунтованих, актуально-орієнтованих технологій навчання;
  • формування досконалої, професійно-відповідальної, працелюбної толерантної особистості.

В освітньому процесі викладачі активно застосовують персональні комп’ютери, які підключені до глобальної мережі Internet, електрону скриньку, мультимедійні засоби навчання, ігрові технології, що значно збільшують зацікавленість студентів у формуванні їх професійних якостей.

Інтегроване заняття з професійно-орієнтованих дисциплін з використанням мультимедійного комплексу, глобальної мережі, персональних комп’ютерів.

Круглий стіл “TOST – 2016 – TOURISM FORALL” з обговорення перспектив створення дисконтної мережі “Харків-Туристичний” Студенти вивчають туристичне районування світу у віртуальному центрі “Туристична фірма”
Професійно-спрямовані заняття проводяться не тільки в аудиторіях, але й на місцях їх майбутньої роботи. Заняття з дисципліни “Товарознавство непродовольчих товарів” у Харківському салоні керамічної плитки
Майбутні товарознавці в митній справі вивчають тонкощі роботи “Міжнародного аеропорту “Нью системс АМ” м. Харків.

Організацію оптового продажу товарів студенти вивчають на оптовій базі “Бомба”

Студенти захопилися дійством “Великого Слобожанського ярмарку”

Екскурсія “Вивчення туристичного ресурсу м. Харкова”

Опановуємо готельно-туристичний бізнес м. Одеси

В кабінеті “Комерційної та рекламної діяльності” викладачі проводять заняття з застосуванням дебатних технологій

Семінар-тренінг. Майбутні товарознавці діляться досвідом зі студентами молодших курсів.

Аліна Коваль дослідила суттєві інновації у виготовленні ковбасних виробів та продемонструвала прийоми визначення фальсифікації варених ковбас.

Роман Лук’янов і Руслан Алієв продемонстрували різні способи фальсифікацій коров’ячого молока.

Ілля Баєв проводить експеримент, який підтверджує відмінності вершкового масла від спреда.

Карина Діденко презентувала цікаві факти з історії меду і наочно продемонструвала методи визначення його натуральності.

Щорічно циклова комісія проводить різноманітні цікаві заходи:

  • практикуми-тренінги з застосуванням трайвентайзингу;
  • розумові змагання інтелектуалів;
  • професійно-комунікативні зустрічі з відомими вченими та професіоналами;
  • професійні конкурси;
  • свято осені “Осінній вернісаж”;
  • круглі столи різного формату.

Практикум-тренінг, як форма гармонізації професійно-практичної підготовки і засіб формування інноваційного студента.

Змагання інтелектуалів

Професійно-комунікативна зустріч з доктором технічних наук, професором В.В. Пивоваровим

Професійні конкурси “Час гарного настрою”.

Свято “Примхи осені”

Комментарии запрещены.