Голова циклової комісії:
Болотська Наталія Федорівна –
викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
Викладацький склад циклової комісії
Головні завдання:
- інтеграція теоретично-практичної підготовки фахівців в їх реальну професійну діяльність;
- пошук і впровадження в освітній процес науково-обґрунтованих, актуально-орієнтованих технологій навчання;
- формування досконалої, професійно-відповідальної, працелюбної толерантної особистості.
В освітньому процесі викладачі активно застосовують персональні комп’ютери, які підключені до глобальної мережі Internet, електрону скриньку, мультимедійні засоби навчання, ігрові технології, що значно збільшують зацікавленість студентів у формуванні їх професійних якостей.
Інтегроване заняття з професійно-орієнтованих дисциплін з використанням мультимедійного комплексу, глобальної мережі, персональних комп’ютерів. |
Круглий стіл “TOST – 2016 – TOURISM FORALL” з обговорення перспектив створення дисконтної мережі “Харків-Туристичний” | Студенти вивчають туристичне районування світу у віртуальному центрі “Туристична фірма” |
Професійно-спрямовані заняття проводяться не тільки в аудиторіях, але й на місцях їх майбутньої роботи. | Заняття з дисципліни “Товарознавство непродовольчих товарів” у Харківському салоні керамічної плитки |
Майбутні товарознавці в митній справі вивчають тонкощі роботи “Міжнародного аеропорту “Нью системс АМ” м. Харків. |
Організацію оптового продажу товарів студенти вивчають на оптовій базі “Бомба”
Студенти захопилися дійством “Великого Слобожанського ярмарку”
Екскурсія “Вивчення туристичного ресурсу м. Харкова”
Опановуємо готельно-туристичний бізнес м. Одеси
В кабінеті “Комерційної та рекламної діяльності” викладачі проводять заняття з застосуванням дебатних технологій
Семінар-тренінг. Майбутні товарознавці діляться досвідом зі студентами молодших курсів.
Аліна Коваль дослідила суттєві інновації у виготовленні ковбасних виробів та продемонструвала прийоми визначення фальсифікації варених ковбас.
Роман Лук’янов і Руслан Алієв продемонстрували різні способи фальсифікацій коров’ячого молока.
Ілля Баєв проводить експеримент, який підтверджує відмінності вершкового масла від спреда.
Карина Діденко презентувала цікаві факти з історії меду і наочно продемонструвала методи визначення його натуральності.
Щорічно циклова комісія проводить різноманітні цікаві заходи:
- практикуми-тренінги з застосуванням трайвентайзингу;
- розумові змагання інтелектуалів;
- професійно-комунікативні зустрічі з відомими вченими та професіоналами;
- професійні конкурси;
- свято осені “Осінній вернісаж”;
- круглі столи різного формату.
Практикум-тренінг, як форма гармонізації професійно-практичної підготовки і засіб формування інноваційного студента.
Змагання інтелектуалів
Професійно-комунікативна зустріч з доктором технічних наук, професором В.В. Пивоваровим
Професійні конкурси “Час гарного настрою”.
Свято “Примхи осені”