Іван Мельник

Серед багатьох закладів Харківщини я обрав Харківський кооперативний торгово-економічний коледж, оскільки мене дуже захопила його матеріально-технічна база: лекційні аудиторії, обладнані інтерактивними дошками, мультимедійними комплексами, сучасними плазмами; комп’ютерні класи; офіс-центр тренінгових технологій; кухня-лабораторія; кабінет організації обслуговування з барною стійкою та обідньою залою.

Саме під час проведення Дня відкритих дверей я вперше познайомився з базою коледжу і захотів учитися саме в таких умовах. Серед усіх представлених спеціальностей я обрав «Виробництво харчової продукції». Ще з дитинства я полюбляю куштувати різні страви, але з часом зрозумів, що набагато цікавішим є сам процес виготовлення та оформлення страви. Потроху почав готувати вдома і вирішив, що ця справа неодмінно стане моєю майбутньою спеціальністю.

Зараз я навчаюся на 1 курсі, але вже розумію, що загальноосвітні предмети дають основу для фахових дисциплін. Так, наприклад, нещодавно я брав участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Фізика. Наука. Життя» з доповіддю «Двигун Стірлінга» (науковий керівник Панченко В.В.), у якій я довів ефективність використання двигунів Стірлінга у закладах ресторанного господарства.

Комментарии запрещены.