Клуби «Феєрія смаку» та «Кондитерський арт-візаж»

Творча робота
приносить задоволення
від самовираження…

Інновації – не просто модне слово. Воно асоціюється з чимось сучасним, авангардним, передовим. Інновації в ресторанному бізнесі – це сучасні технології, нестандартні напрями й передові пристрої.

На таких принципах працюють клуби

«Феєрія смаку»                                                                     «Кондитерський арт-візаж»

                                                                             Керівники:

 

Шамаріна Т.О. – викладач вищої категорії                       Негретова Т.О. – викладач І категорії

Інноваційний підхід учасників клубів до діяльності – запорука успішної практичної підготовки майбутніх фахівців ресторанного бізнесу.

Студенти розробляють і впроваджують фірмові страви та кондитерські вироби з інноваційними креативними підходами до їх приготування, оформлення та подавання.

На заняттях клубу вражають не лише смакові якості страв та їх різноманіття, а й загальна атмосфера, яка допомагає студенту розкрити талант та здатність до творчості.

Програму занять клубів можна сміливо назвати чудовою подорожжю навколо світу смачним кулінарним та кондитерським маршрутом. Вона дуже різноманітна і багата рецептами страв та виробів на найвибагливіші смаки. Студенти готують та оформляють вироби як традиційними елементами, так і креативними – у форматі 3-D – «посуд без меж».

До роботи в клубі залучаються студенти інших спеціальностей, викладачі і навіть батьки.

До клубу залучилися навіть студенти-першокурсники. А подій  було багато: засідання, виставки до Дня відкритих дверей, участь у міжколеджівських ярмарках та ін. Всі студенти з нетерпінням чекали засідань клубу, в котрому працювали за різними напрямами:

  • школа карвінгу – це мистецтво декорування з овочів та фруктів;
  • розробка власних фірмових страв та їх приготування;
  • використання інноваційних, креативних технологій у приготуванні та подачі страв.


За бажанням студенти відвідували школу кондитерського арт-візажу, де ознайомилися з сучасними цікавими тенденціями оформлення тортів та тістечок.

Студенти отримали незабутні враження від власноручного створення кулінарних та кондитерських шедеврів. Вони не пропустили свій шанс ставати професіоналами, а ними, як відомо, стають завдяки наполегливості, терпінню та бажанню. 

Придбані на заняттях знання тонкощів кулінарно-кондитерського мистецтва допомагають студентам розкрити майстерність, виявити вірність покликанню, стати творцем кулінарних та кондитерських смаків.

Клуби за інтересами– це місце зустрічі однодумців, де можна обмінятися досвідом, познайомитися з фахівцями діючих підприємств, яких запрошують на засідання клубів. Це наші випускники:

  • Дар’я Гросицька, переможиця телепроекту «Пекельна кухня-2», яка отримала звання кращого кухаря України. Зараз Дар’я — шеф-кухар італійського ресторану «Under Wonder» в м. Київ.
  • Учасник телевізійного проекту «Майстер шеф-3» Андрій Колісник, який увійшов до десятки найкращих кухарів і зараз працює в ресторані одного із столичних готелів.

Запрошуємо усіх охочих і чекаємо на Вас
протягом навчального року
в першу середу кожного місяця о 1500!

 

Комментарии запрещены.