Творча робота
приносить задоволення
від самовираження…
Інновації – не просто модне слово. Воно асоціюється з чимось сучасним, авангардним, передовим. Інновації в ресторанному бізнесі – це сучасні технології, нестандартні напрями й передові пристрої.
На таких принципах працюють клуби
«Феєрія смаку» «Кондитерський арт-візаж»
Керівник:
Шамаріна Т.О. – викладач вищої категорії
Інноваційний підхід учасників клубів до діяльності – запорука успішної практичної підготовки майбутніх фахівців ресторанного бізнесу.

Студенти розробляють і впроваджують фірмові страви та кондитерські вироби з інноваційними креативними підходами до їх приготування, оформлення та подавання.

На заняттях клубу вражають не лише смакові якості страв та їх різноманіття, а й загальна атмосфера, яка допомагає студенту розкрити талант та здатність до творчості.

Програму занять клубів можна сміливо назвати чудовою подорожжю навколо світу смачним кулінарним та кондитерським маршрутом. Вона дуже різноманітна і багата рецептами страв та виробів на найвибагливіші смаки. Студенти готують та оформляють вироби як традиційними елементами, так і креативними – у форматі 3-D – «посуд без меж».
До роботи в клубі залучаються студенти інших спеціальностей, викладачі і навіть батьки.

- школа карвінгу – це мистецтво декорування з овочів та фруктів;
- розробка власних фірмових страв та їх приготування;
- використання інноваційних, креативних технологій у приготуванні та подачі страв.
За бажанням студенти відвідували школу кондитерського арт-візажу, де ознайомилися з сучасними цікавими тенденціями оформлення тортів та тістечок.
Студенти отримали незабутні враження від власноручного створення кулінарних та кондитерських шедеврів. Вони не пропустили свій шанс ставати професіоналами, а ними, як відомо, стають завдяки наполегливості, терпінню та бажанню.
Придбані на заняттях знання тонкощів кулінарно-кондитерського мистецтва допомагають студентам розкрити майстерність, виявити вірність покликанню, стати творцем кулінарних та кондитерських смаків.
Клуби за інтересами– це місце зустрічі однодумців, де можна обмінятися досвідом, познайомитися з фахівцями діючих підприємств, яких запрошують на засідання клубів.
Запрошуємо усіх охочих і чекаємо на Вас
протягом навчального року
в першу середу кожного місяця о 1500!