Готельно-ресторанна справа

Ресторанна справа –
це гостинність і бізнес,
що приносять приємні почуття!

Ресторанний бізнес – це особливе мистецтво і лише справжній професіонал досягне у ньому успіху.

Ресторанне обслуговування – одна з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі розвитку світової економіки. З кожним роком в Україні з`являються все нові види закладів ресторанного господарства, починаючи від фаст-фудів і закінчуючи тематичними, концептуальними ресторанами, саме тому існує велика потреба у підготовці висококваліфікованих фахівців даної сфери.

Рестораторце організатор, економіст, креативщик, адміністратор і менеджер в одній особі.

Саме ресторатор розробляє цінову політику підприємства, контролює постачання сировини та товарів, координує роботу підприємства, займається формуванням позитивного іміджу закладу.

Випускники спеціальності «Ресторанне обслуговування» мають можливість працювати на посадах: адміністратор залу,  агент з клірингу, офіціант, бармен, метрдотель, сомельє, керівник малого підприємства в сфері готельного і ресторанного бізнесу.

Офіціант — це обличчя ресторанного бізнесу

Студенти-ресторатори в конкурсі на кращого офіціанта

Робочі моменти майбутніх рестораторів в тренінг-барі коледжу

Майбутні фахівці з ресторанного бізнесу вміють здивувати, зацікавити, привернути увагу, створити особливу атмосферу гостинності.

Подивитися інші спеціальності >>

Комментарии запрещены.