Ресторанна справа –
це гостинність і бізнес,
що приносять приємні почуття!
Ресторанний бізнес – це особливе мистецтво і лише справжній професіонал досягне у ньому успіху.
Ресторанне обслуговування – одна з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі розвитку світової економіки. З кожним роком в Україні з`являються все нові види закладів ресторанного господарства, починаючи від фаст-фудів і закінчуючи тематичними, концептуальними ресторанами, саме тому існує велика потреба у підготовці висококваліфікованих фахівців даної сфери.
Ресторатор – це організатор, економіст, креативщик, адміністратор і менеджер в одній особі.
Саме ресторатор розробляє цінову політику підприємства, контролює постачання сировини та товарів, координує роботу підприємства, займається формуванням позитивного іміджу закладу.
Випускники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мають можливість працювати на посадах: адміністратор залу, офіціант, бармен, метрдотель, сомельє, керівник малого підприємства в сфері готельного і ресторанного бізнесу.
Офіціант — це обличчя ресторанного бізнесу
Студенти-ресторатори в конкурсі на кращого офіціанта
Робочі моменти майбутніх рестораторів в тренінг-барі коледжу
Майбутні фахівці з ресторанного бізнесу вміють здивувати, зацікавити, привернути увагу, створити особливу атмосферу гостинності.