Висока кулінарія і прекрасна музика –
два дерева одного кореня.
Россіні
Технік-технолог з технології харчування – висококласний фахівець індустрії гостинності. Технолог знає все про наукові основи правильного харчування, про закони і правила кулінарного мистецтва, про гостинність і культуру обслуговування. З простих інгредієнтів може створити прекрасну смакову і естетичну композицію, здатну подарувати задоволення найвимогливішому гурману. Свої знання, здібності і таланти він зможе втілити в життя, працюючи шеф-кухарем кафе або ресторану, начальником виробничого цеху, керівником підприємства, адміністратором зали та інше.
Студенти розкривають таємниці кулінарної майстерності в кухні-лабораторії коледжу.
Високий професіоналізм – творчість перетворена у професію.
Щира пісня допомагає у професії!
Уже зараз – майстри своєї справи!