Харчові технології

Висока кулінарія і прекрасна музика –
два дерева одного кореня.

Россіні

Технік-технолог з технології харчування – висококласний фахівець індустрії гостинності. Технолог знає все про наукові основи правильного харчування, про закони і правила кулінарного мистецтва, про гостинність і культуру обслуговування. З простих інгредієнтів може створити прекрасну смакову і естетичну композицію, здатну подарувати задоволення найвимогливішому гурману. Свої знання, здібності і таланти він зможе втілити в життя, працюючи шеф-кухарем кафе або ресторану, начальником виробничого цеху, керівником підприємства, адміністратором зали та інше.

Студенти  розкривають  таємниці  кулінарної   майстерності в кухні-лабораторії коледжу.

Високий професіоналізм – творчість перетворена у професію.

Щира пісня допомагає у професії!

Уже зараз – майстри своєї справи!

Подивитися інші спеціальності >>

Комментарии запрещены.