Валерія Шаптала

Із переліку всіх спеціальностей найбільш близька мені до душі спеціальність «Харчові технології». Саме її я обрала під час вступу до коледжу, де навчається моя старша сестра Даша. Тому про вибір навчального закладу питання навіть не стояло. Ще під час навчання у школі я із зачаруванням слухала розповіді сестри про цікаво і незвичайно організовані заняття, екскурсії на підприємства, конкурси та змагання, різноманітні святкові заходи. І мені скоріше хотілося закінчити школу і вступити на навчання до коледжу, щоб пройнятися тим духом і настроєм, який ішов від моєї сестрички.

Я впевнена, що за допомогою кваліфікованих викладачів та потужної матеріальної бази коледжу навчуся готувати класичні страви та сучасні кулінарні вироби української та світових кухонь; знатиму та застосовуватиму методи дослідження якості продукції; навчуся користуватися різними видами виробничого обладнання; зможу розібратися в сучасних формах та методах обслуговування та орієнтуватися в інноваційних процесах, що відбуваються в ресторанному бізнесі.

Крім цього, подобається і те, що студенти спеціальності «Харчові технології» є активними учасниками всіх заходів коледжу, що не лише сприяє підвищенню професійної майстерності, але дає ширше коло для спілкування, зміцнює впевненість в собі, виховує лідерські якості та організаційні здібності. Адже технолог не лише повинен знати і вміти приготувати смачну і сучасну продукцію, але і організувати роботу в колективі.

Мені подобається і те, що по закінченню навчання випускники моєї спеціальності, крім атестату про повну загальну середню освіту та диплома молодшого спеціаліста, отримують свідоцтво з професій кухаря та кондитера з присвоєнням відповідних розрядів. Це значно розширить перспективи працевлаштування в майбутньому.

Я впевнена, що в нашому коледжі отримаю максимум знань і вмінь для оволодіння обраною спеціальністю!

Комментарии запрещены.