Юлія Алєксєєнко

Серед розмаїття цікавих професій кожен може обрати для себе фах, який розкриє всі його таланти та допоможе влаштувати своє життя. Уже в 15 років я чітко усвідомила, що світ вишуканих страв – кулінарія – це мій світ!

Коли ми з мамою вперше прийшли до коледжу на День відкритих дверей, то відразу зачарувалися тією атмосферою, яку творять талановиті та життєрадісні студенти, кваліфіковані та творчі педагоги, чуйна адміністрація. Нас дуже здивувало, що весь колектив коледжу – це справжня дружна родина! І тоді я вирішила, що обов’язково маю приєднатися до неї.

Я виконую обов’язки старости групи, намагаюся прикладати якомога більше зусиль для успішного навчання. І не дивлячись на те, що ми ще вивчаємо шкільну програму, вже маємо можливість завдяки викладачам циклової комісії харчових технологій та ресторанного бізнесу перебувати у кухні-лабораторії та допомагати старшокурсникам у приготуванні та оформленні страв до різних заходів!

Викладачі та адміністрація коледжу чітко дали усвідомити, що шлях до майбутнього фаху буде непростим, але той, хто буде старатися, сумлінно навчатиметься на заняттях, відвідуватиме консультації викладачів, прийматиме активну участь у професійних заходах, той обов’язково досягне успіхів! І зараз я розумію, що це не просто слова, а факти, підтверджені талановитими випускниками ХКТЕК, які стали успішними шеф-кухарями та рестораторами.

Комментарии запрещены.