Денис Савенко

Мені дуже подобається навчатися у нашому коледжі з багатьох причин: професійні викладачі, дружня атмосфера, потужна матеріально-технічна база та її доступність до студентів, цікава практика. А ще мені подобається моя майбутня спеціальність «Харчові технології». Харчування – це невід’ємна частина нашого життя, необхідна, як повітря, що приносить море задоволень, робить нас працездатними, здоровими і щасливими. Цій сфері завжди приділялася найпильніша увага, а фахівці в області організації харчування і виробництва харчових продуктів завжди мали і матимуть високий соціальний статус. Харчова промисловість України залишається єдиною ґалуззю, яка в складних економічних умовах не лише не знижує обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Ключовою фігурою сучасного виробництва харчової продукції є висококваліфікований технолог, без якого не зможе працювати жодне підприємство харчової ґалузі. Тому я переконаний, що працевлаштування і високий рівень заробітної плати у майбутньому гарантований. Це підтверджують і випускники, які приходять до нас у гості, щоб  поділитися своїми успіхами у сфері ресторанного бізнесу та харчових технологій.

Комментарии запрещены.