Олександр Огай

Серед багатьох закладів освіти Харківщини я обрав Харківський кооперативний торгово-економічний коледж, оскільки мене дуже захопила його матеріально-технічна база: лекційні аудиторії, обладнані інтерактивними дошками, мультимедійними комплексами, сучасними плазмами; комп’ютерні класи; офіс-центр тренінгових технологій; кухня-лабораторія; кабінет організації обслуговування з барною стійкою та обідньою залою.

Саме під час проведення Дня відкритих дверей я вперше познайомився з матеріальною базою коледжу і захотів навчатися саме в таких умовах. Серед усіх представлених спеціальностей я обрав «Харчові технології». Ще з дитинства я люблю куштувати різні страви, але з часом зрозумів, що набагато цікавішим є сам процес приготування та оформлення страви. Потроху почав готувати вдома і вирішив, що ця справа неодмінно стане моєю майбутньою спеціальністю.

Зараз я навчаюся на ІІІ курсі і вже маю певні досягнення у своїй спеціальності. Цього року я взяв участь у 6-му Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest-2019» та у номінації «Краща кулінарна школа року (юніори)» здобув бронзову медаль.

Переконаний, що справжнім фахівцем зможе стати всебічно розвинена особистість. Тому беру активну участь в усіх загальноколеджівських заходах і не збираюся зупинятися на досягнутому!

Комментарии запрещены.