З 14 червня упродовж чотирьох багатих на емоції днів на цикловій комісії харчових технологій та ресторанного бізнесу студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» складали один з найголовніших екзаменів свого професійного шляху – державний іспит на перевірку здобутих під час навчання знань.
Студенти демонстрували відмінні знання зі складання меню, характеризували обладнання та безпечні умови роботи на ньому, знали санітарні вимоги та характеризували види контролю якості продукції. І само собою зрозуміло, доводили, що опанували майстерність зустрічі клієнта та спілкування з ним відповідно до етикету, щоб у того залишалося бажання відвідати ресторан знову й знову.
Аліна Партола пропонувала сучасні концепції організації обслуговування бенкетів та урочистостей.
Сергій Махно переконав, що досконало оволодів технікою наповнювання келихів напоями. Анна Соколова характеризувала карту чаю, розповідала як досвідчений бармен про найдорожчі сорти кави «Блек Айворі», «Копі Лювак» та «Блу Маунтін».
Максим Кривенко дискутував з провідним спеціалістом Кащавцевою Ларисою Георгієвною на професійну тематику.
Дар’я Сербіна показала себе справжнім менеджером, презентувала систему мотивації працівників, визначала комунікаційні бар’єри, які виникають під час спілкування з гостями на прикладі обслуговування знаних людей України, один з яких –Дмитро Комаров, ведучий телевізійної програми «Світ навиворіт».
До речі, Даша ще під час проходження практики отримала пропозицію на роботу в Kharkiv Palace Hotel.
Циклова комісія харчових технологій та ресторанного бізнесу вітає випускників зі знаменною подією – успішним завершенням навчання й здобуттям дипломів! Знаємо, що ви завжди згадуватимете з теплом і вдячністю часи студентства – найкращі роки вашого життя!