Досягай таких професійних вершин,
щоб у всіх перехоплювало подих!
В сучасних умовах бути професійно досконалим престижно і модно. З такою метою було проведено заняття-екскурсію з дисципліни «Організація обслуговування та сервісу у закладах ресторанного господарства» до готельно-ресторанного комплексу – Прем’єр-готелю «Харків Палац» для студентів
3-го курсу спеціальності «Харчові технології» викладачем Кащавцевою Ларисою Георгіївною.
Тісне співробітництво коледжу з адміністрацією і працівниками кращого п’ятизіркового готельно-ресторанного комплексу міста Харкова дозволяє проводити такі види занять в реаліях виробничого середовища.
Студенти мали можливість зануритись у велич, витончену класику, ультрасучасний комфорт, високий професійний рівень і доброзичливу атмосферу Прем’єр-готелю.
За допомогою бізнес-тренера Вікторії майбутні технологи ознайомилися з сучасними стандартами обслуговування і гостинності.
Гість для Прем’єр-готелю – це «король», отже і обслуговування повинно бути «королівським»!
Високий рівень ресторанного сервісу студенти спостерігали, завітавши в панорамний ресторан «Sky Lounge» на одинадцятому поверсі готелю, де професійні кухарі дарують гастрономічні задоволення від майстерно приготованих кулінарних шедеврів.
Ресторан «Pacific Spoon» розкрив студентам свою концепцію, яка базується на подаванні страв в форматі шведської лінії. Після ознайомлення з бізнес-ланчем студенти перемістилися у величний VIP-зал для проведення бізнес-форумів, конференцій, професійних семінарів.
Родзинкою гриль-ресторану «The Terace» є openkitchen (“відкрита кухня”), де гості можуть спостерігати за приготуванням замовлення. Студенти із задоволенням поспілкувалися з шеф-кухарем ресторану Песиголовцем Віталієм, нашим випускником.
Не залишило байдужими відвідування віденської кав’ярні «Amadeus», лоббі-бару, представницького лаунжу.
Студенти поділилися своїми враженнями:
Гахов Олександр: “Екскурсія готельно-ресторанним комплексом залишила в нас найяскравіші враження, адже це заклад преміум-класу. Відчувши сучасний комфорт і доброзичливу атмосферу, ми відразу захотіли там побувати в ролі гостей”.
Ярентюк Ганна: “Ми пишаємося тим, що наші випускники працюють на кращому підприємстві, і ми мріємо проходити тут практику, а в майбутньому і працювати”.
Тільки бажання, наполеглива праця й фундаментальні знання є складовими формули успіху в ресторанній індустрії. Конкурентоспроможним на ринку праці може бути професійно підготовлений фахівець.
Циклова комісія харчових технологій
та ресторанного бізнесу.