В ресторан і кондитерську — на заняття з барної справи

Кава – улюблений напій цивілізованого світу.
Томас Джефферсон

         15-18 березня  для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» груп РО-323  та РО-324 під керівництвом викладача Стельмах Н.В. відбулися заняття на виробництві з дисципліни «Барна справа» – в закладі мережі міських кондитерських «Baker Street 75»  та ресторані готелю «AN-2».

Оскільки в Україні фіксується стабільне зростання попиту на каву і кавові продукти, особливо в ресторанній індустрії, майбутнім фахівцям з готельно-ресторанної справи  необхідно знати всі сучасні кавові тенденції.  Наб виробництві студенти отримали змогу ознайомитись з організацією робочого місця баристи,  дізналися про  нюанси виготовлення гарячих напоїв на основі кави, особливості їх подачі.

Отримані враження були обговорені під час дегустації ароматного лате.

Циклова комісія харчових технологій
та ресторанного бізнесу

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.