Викладачами циклової комісії харчових технологій та ресторанного бізнесу Кащавцевою Л.Г. та Кудайнетовою Т.А. було проведено заняття-екскурсію для студентів спеціальності «Харчові технології» групи ТХ-329 у п’ятизірковому готелі Kharkiv Palace Hotel.
Гідом у світі готельно-ресторанної індустрії для них став консьєрж готелю Віктор, який є членом міжнародної організації «Золоті ключі консьєржів» Les Clefs d’Or. Організація була створена в Парижі 1929 р., а її девізом є вислів: «Якщо щось узагалі можливо зробити, «золоті ключі» зроблять».
І дійсно, в Kharkiv Palace Hotel працюють люди, які можуть відкрити будь-які двері своїм професіоналізмом, які бездоганно орієнтуються в сучасних трендах та тонкощах гостинності.
Під час заняття студенти змогли поспілкуватися зі студенткою коледжу, а зараз стажером Галімурзою Кариною та випускником Орєховим Микитою, який працює в бенкетній службі.
Надзвичайно цікавим та змістовним було заняття, повне вражень та емоційних обговорень. Студенти подумки приміряли на себе поважні посади в готелї, наводили «місточки» подальшої практики.
Завдяки таким заняттям студенти можуть упевнитися, що шлях від студента та практиканта до висококласного фахівця не такий уже й довгий та тернистий. І тільки якісне навчання, власне бажання та розуміння обраної спеціальності стає золотим ключем до кар’єрного зростання.
Циклова комісія харчових технологій
та ресторанного бізнесу