І знову в рамках проєкту «Навчись бути кращим змолоду» в розділі «Знайомтесь. Це ми» циклова комісія Харчових технологій та ресторанного бізнесу розповідає про своїх студентів.
Гостем сьогодення стала ст.гр.ТХ-432а спеціальності Харчові технології Козина Дарина.
Реалії життя привели Дарину до Німеччини. І ось її історія.
«По приїзду, я влаштувалася на роботу до ресторану Lindos. Це ресторан грецької кухні на березі річки з вишуканими стравами та висококваліфікованим персоналом. Мене привітно зустріли в колективі, допомогли освоїтися на новому місті. Стажування я не проходила, почала зразу працювати на пів зміни. Всьому навчив коледж.
І велика вдячність викладачам за це. Було дуже приємно, що німці відмітили мій рівень професійної підготовки і навіть казали, що і в мене можна повчитися. Я змогла і працювати і одночасно навчатися в коледжі. Зараз розпочалась переддипломна практика і я працюю вже як постійний кухар в штаті.
Але моє серце вдома, в Україні. Я на 100% впевнена — моє майбутнє тільки в Україні»
Циклова комісія Харчових технологій та ресторанного бізнесу
бажає нашим студентам знайти себе в світі кулінарії не зважаючи на кордони,
але пам’ятати головне — вдома і стіни допомагають і хліб смачніший.