Тиждень спеціаліста

Програма
проведення тижня спеціальностей «Харчові технології» та
«Готельно-ресторанна справа»
«Навчись бути кращим змолоду»

Коли? Що? Де?
19.11.18 – 13:20 «Успіх приходить до тих, хто робить те, що найбільше любить»
Круглий стіл. Майстер-клас від переможниці телевізійного кулінарного шоу  «Майстер-шеф. Підлітки-2018»
Каб.№38
20.11. 18 – 13:20 «Зібратися разом – це початок.
 Залишитись разом – прогрес.
Працювати разом – це успіх!»
Тімбілдинг із запрошеними працівниками готельно-ресторанного комплексу «Харків-Палас»
Актова зала
21.11.18 – 13:20

«Головний успіх ресторатора – це бачити своїх гостей щасливими і задоволеними»

 Тренінг-семінар  «Стандарти обслуговування» для студентів II курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від запрошених працівників  бенкетної служби готельно-ресторанного комплексу «Харків-Палас»

Каб.№38
22.11.18 – 13:20

«Ремесло – золотий браслет на руці»

Конкурс офіціантів « BEST WAITER-2018»  серед студентів III курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Актова зала
23.11..18 – 11:20

«Якщо професія стає способом життя, то вона перетворюється на мистецтво»
Фестиваль
«GASTRO FOOD STRIT–2018»    у форматі   free flow  – «вільний рух» (страви готуються у присутності гостей)

Рекреація

 

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.