8 лютого Харківський кооперативний гостинно зустрів усіх, хто шукає свій шлях у розмаїтому світі професій. Школярі та ліцеїсти, жителі Харкова та області, завітали разом із батьками до нашого коледжу, щоб отримати відповіді на всі питання стосовно обраних спеціальностей.
Програма Дня відкритих дверей була щільною й насиченою. Майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків зустрічала дружна команда студентів спеціальностей “Харчові технології” та “Готельно-ресторанна справа”, частуючи їх печивом з гарячим чаєм, таким доречним цього по-справжньому зимового дня.
Гості брали участь у майстер-класі з оформлення святкового столу, їм розкривали секрети приготування вишуканих страв, вони смакували десертами й стали глядачами чудового концерту-мініатюри. І все це для них було створено нашими студентами за підтримки викладачів та керівників.
Головна ж частина програми покликана була розкрити особливості кожної з наших спеціальностей. Провідні спеціалісти та студенти-старшокурсники розповіли про переваги навчання в коледжі, його практичну спрямованість та перспективи працевлаштування.
Наприкінці зустрічі директор К.П. Вініченко розповіла майбутнім абітурієнтам та їхнім батькам про умови вступу та навчання в коледжі й відповіла на всі важливі для них питання.
Значна частина відвідувачів цього ж дня вже стали слухачами підготовчих курсів, і ми щиро бажаємо їм не помилитися з вибором професії та гідно підготуватися до вступу.
До нових зустрічей!