Конференція майбутніх фахівців сфери ресторанної індустрії


7 червня 2018 року була проведена студентська конференція за підсумками професійної практики студентів ІІІ курсу спеціальності «Ресторанне обслуговування» на тему «Сучасні тенденції та перспективи розвитку ресторанної індустрії».

Під час своїх виступів студенти продемонстрували поглиблене та всебічне вивчення сучасного стану закладів ресторанного господарства, детальне ознайомлення з інноваційними методами обслуговування, системою контролю якості та безпеки харчування. На конференцію був запрошений випускник коледжу, а зараз працівник готельно-ресторанного комплексу «Харків-Палас» Ігор Мірошніченко.

Студенти мали змогу поспілкуватись на професійні теми, обговорити хвилюючі питання для пошуку формули успіху в обраній спеціальності. Найкращими доповідями з використанням мультимедійних презентацій були визначені під час обговорювання виступи Світлани Невмержицької (група РО-321) та Катерини Афанасенко (група РО-322).

 Циклова комісія харчових технологій
та ресторанного бізнесу.

 

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.