Студентський форум «Практика — перший крок до професійного зростання»


15 сiчня на цикловій комісії харчових технологій та ресторанного бізнесу був проведений студентський форум «Практика — перший крок до професійного зростання» студентів 4 курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції».

На форумі головним лейтмотивом стала проблема інноваційних методів і форм обслуговування та новітніх технологій у приготуванні кулінарних страв та кондитерських виробів на підприємствах ресторанного господарства. У доповідях студенти змогли всебічно  охарактеризувати сучасний стан ресторанної індустрії на прикладах баз практики, а саме: 5-зіркового готельно-ресторанного комплексу «Харків-Палац», ресторанів «Слобідська садиба», «Феліче», мережі ресторанів «Фарш» та інших.

З цікавими, насиченими з точки зору інноваційних процесів доповідями виступили студенти групи ТХ-423:

    • Гахов Олександр, Ярентюк Ганна. Інновації в процесі приготування страв на прикладі ресторану «Some lake it hote».

  • Шевченко Еліна. Особливості національних традицій та звичаїв Узбекистану в харчуванні та обслуговуванні на прикладі ресторану «Бухара».
  • Чернецька Єлизавета. Сніданки в ресторані «На терасі» готельно-ресторанного комплексу «Харків-Палац»  як приклад організації шведської лінії. 

Не менш актуальними та ґрунтовно підкріпленими були доповіді студентів групи ТХ-422:

  • Федченко Артем. Сучасний погляд на італійську кухню на прикладі ресторану «Феліче».
  • Нікулін Дмитро. Новітні технології приготування страв з м’яса. Ресторан  «Фарш» – кращі бургери світу.
  • Назаров Максим, Стадник Олександр. Новітні технології приготування кондитерських виробів на прикладі ресторану «Слобідська садиба».
  • Чернова Олена. Інноваційний підхід у виробництві кондитерських виробів.
  • Кудінов Віктор. Організація роботи кулінарного цеху кафе «Вилка».
  • Луньов Вадим. Технології, які випереджають час.
  •  Гладуш Євген. Дотримання традицій індійської кухні в ресторанній індустрії Харківщини на прикладі ресторану «Індія-Палац».

Студенти обговорювали теми доповідей, обмінювались досвідом, радо ділились таємничками професії, вибудовували свої подальші професійні шляхи.

За підсумками практичного навчання були визначені номінанти на звання
«Кращий практикант – 2018».
Ними стали студенти групи ТХ-423  Гахов Олександр і Ярентюк Ганна
та студент групи ТХ-422 Федченко Артем.

Циклова комісія харчових технологій та ресторанного бізнесу вітає студентів із вдалим проходженням практики та бажає використати отримані знання й уміння під час здачі комплексного кваліфікаційного іспиту з фаху.

 

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.