Практика майбутніх рестораторів та готельєрів

Наука – полководець, а практика – солдати.
Леонардо да Вінчі

В групах РО-225, РО-226 на високому професійному рівні відбулась навчальна практика – перший та визначальний крок освітнього процесу.

Формування зацікавленості до професійної діяльності, надання можливості закріпити, розширити та поглибити теоретичні та практичні навички, системний підхід до вибору баз практики, які дають можливість адаптувати студентів до реалій спеціальності, є найважливішим завданням підготовки конкурентоспроможного фахівця на ринку праці. Для організованого та якісного проведення навчальної практики в коледжі створені саме такі умови.

Під час практики студенти ознайомились з майбутньою спеціальністю шляхом виконання професійних обов’язків, отримали можливість глибше зануритись у специфіку роботи працівників ресторанної індустрії.

 

Циклова комісія харчових технологій та ресторанного бізнесу
вітає всіх студентів з першим вдалим проходженням практики.

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.