Семінари-тренінги для майбутніх фахівців сфери ресторанної індустрії

Почніть звідти, де ви зараз перебуваєте.
Використовуйте те, що у вас є,  і робіть усе, що можете.
Артур Еш

19  листопада для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» було проведено тренінг-семінар «13 речей, які повинен знати професійний ресторатор». Запрошені спікери Р.Попов, менеджер бенкетної служби готелю «Харків Палас», В.Калашник, адміністратор готельно-ресторанного комплексу «Містерія», М.Агєєва, офіціант лаундж бару “Vector “ — поділилися зі студентами тонкощами обраної спеціальності, розкрили  професійні лайфхаки та сучасні тенденції розвитку індустрії.

 

 

20 листопада провідні працівники закладів ресторанного господарства   О.Білодід, бренд-шеф мережі ресторанів “Mama Lama”, та О.Гахов, шеф-кухар ресторану «Мысли вслух»,  завітали до студентів спеціальності «Харчові технології». Під час зустрічі гості розповіли студентам про значимість обраної професії, важливість постійного  удосконалення та можливості кар’єрного зростання, які вони демонстують на власному досвіді.

Студенти всіх груп були  активні, постійно ставили питання і не відпускали спікерів.  Кожен присутній був захоплений спілкуванням, в  очах  кожного з’явився «вогник» та справжній запал до професійних звершень.

 

Циклова комісія харчових технологій
та ресторанного бізнесу

 

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.